fbpx

Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin II

Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin II

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak, ‘Çocuklar Gülsün, Dünya Güzelleşsin’ sloganı adı altında ikinci bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda, depremden etkilenen illerimizden biri olan Bingöl iline bağlı köy okullarında eğitimlerine devam eden 150 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisinin tüm kırtasiye, mont ve ayakkabı ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır.

Bu anlamlı projeye her türlü desteği sağlayan mezun öğrencilerimizden ve aynı zamanda öğretim elemanlarımızdan biri olan Gökhan Yavuz’a, İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Osman Yavuz AKBULUT’a Program Sorumlusu Öğr. Gör. Hüseyin Ünal ile Öğr. Gör. Enes Pehlivan’a gönülden teşekkür ederiz.

Ayrıca, değerli öğrencilerimiz Nevzat KORKMAZ, Şadiye Nur BODUR, Udey ÇELİKBAŞ, Sümeyra SARITAŞ, Emine ASKAN, Şeval GEZER, Uğur BAHÇEKAPILI, Hakan KOÇ, Ceren Yelda EREN, Edanur GÜLTEKİN ve İlker GÜNDOĞAN’a da verdikleri destek ve yardımlar için ayrı ayrı minnettarız. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte, çocuklarımızın yüzünü güldürdüğümüz ve dünyayı biraz daha güzelleştirdiğimiz için gurur duyuyoruz.