fbpx
Meslek Yüksekokulu

Mezunlarımız

Uçak Teknolojisi Programı

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Uçak Teknolojisi Programı her yıl sektöre donanımlı ve yetkin mezunlar kazandırmaktadır. Bölümümüzden mezun olan öğrencilerimiz geniş teknik bilgi birikimleri ve pratik uygulama becerileri sayesinde, uçak bakım ve onarım, uçak sistemleri ve teknolojileri ve daha birçok alanda önemli görevler üstlenmektedir. 2023-2024 Akademik yılı bitiminde öğrencilerimizin %50’sini sektörde ulusal ve uluslarası firmalarda. işe yerleştirmiş bulunmaktayız.

Bunun yanı sıra, bölüm olarak, mezunlarımızla güçlü bir iletişim ağı kurmayı ve bu bağı sürdürülebilir kılmayı önemsiyoruz. Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra da, bölümümüzle ve öğretim elemanlarımızla olan ilişkilerini aktif bir şekilde devam ettiriyorlar.

 

Mezun Takip Sistemi

Mezunlarımızın kariyer yolculuklarını ve profesyonel gelişimlerini yakından takip edebilmek için oluşturduğumuz Mezun Takip Sistemi ile, mezunlarımızın güncel bilgilerini düzenli olarak güncelliyoruz. Bu sistem sayesinde mezunlarımızın hangi alanlarda çalıştıkları, hangi başarıları elde ettikleri ve hangi yeni projelerde yer aldıkları hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Bu veriler, hem mevcut öğrencilerimize ilham vermekte hem de mezunlarımızla olan bağlarımızı güçlendirmektedir.

Mezun öğrencilerimiz, aşağıda yer alan linke tıklayarak Linkedin Arel Üniversitesi Uçak Teknolojisi Grubumuza dahil olabilirler. Grupta yer alan “Mezun Öğrenci Bilgi Formu”nda bilgilerini güncelleyebilirler.

https://www.linkedin.com/groups/9183667/

Ayrıca, grupta yer alan Whatsapp Duyuru Grubumuza üye olup, güncel iş ilanları ve staj ilanları ile ilgili bilgi alabilirler.

 

Etkinlikler ve Buluşmalar

Mezunlarımızla olan iletişimimizi güçlendirmek ve birlikte güzel anılar biriktirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikler arasında kahvaltı buluşmaları, piknikler ve toplantılar önemli bir yer tutmaktadır

 

Mezun Öğrenci Kahvaltı Buluşmaları

Her yıl geleneksel olarak mezunlarımızla kahvaltıda buluşmaya devam ediyoruz.

 

Haziran 2022 Buluşmamız:

  Kasım 2023 Buluşmamız:

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları



İstanbul Arel Üniversitesi

Duyurular, Haberler, Etkinlikler

Arel Duyurular


 

 

Arel Etkinlikler


 

 

Basında Arel


 

 

Arel Haberler