Bankacılık ve Sigortacılık Programı Mezun-Öğrenci Buluşmaları

24 Mayıs 2023 tarihinde Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak, mezunlarımız, öğrencilerimiz ve değerli hocalarımız ile bir araya gelerek unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğimizde, mezun öğrencilerimizin başarılarına tanıklık etmenin gururunu yaşadık ve gelecekteki başarıları için onlara teşvik dolu sözlerimizi ilettik. Aynı zamanda, bölümümüzün değerli hocalarıyla tecrübelerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Öğrencilerimizin aktif katılımı ve bize sağladıkları enerjiyle, bölümümüz adına verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu anlamlı buluşmada emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Gelecekteki etkinliklerde yeniden bir araya gelmek dileğiyle, bütün katılımcılarımıza tekrar teşekkür ederiz.