fbpx

Öz Yetenek Yönetimi

21 Mayıs’ta, Artı Arel Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi ve Bilgi Atölyesi iş birliğiyle düzenlediğimiz “Öz Yetenek Yönetimi” eğitimi büyük bir başarıyla tamamlandı.

 

Eğitim programında, katılımcılarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli önemli konular ele alındı: Katılımcılar, güçlü yönlerini keşfetme ve bu yönleri etkin bir şekilde kullanma stratejileri hakkında bilgi edindiler. Bireysel gelişim için atılması gereken adımlar ve bu süreçte izlenmesi gereken yollar tartışıldı. Katılımcıların mevcut yeteneklerini tespit etmeleri ve bu yetenekleri geliştirmeleri için gerekli bilgiler aktarıldı. Kariyer hedeflerine ulaşmak için izlenmesi gereken yollar ve kişisel eylem planları üzerinde duruldu. Değerlerine uygun kararlar almanın ve değişen koşullara uyum sağlamanın önemi vurgulandı.

 

Eğitim süresince katılımcılarımız, sorduğumuz keşif sorularına verdikleri yanıtlarla aktif bir şekilde etkinliğe katılım sağladılar. Enerjileri ve merakları, etkinliğin dinamik ve ilham verici bir atmosferde geçmesine katkıda bulundu.