Sigortacılık Sektöründe Kariyer Yolculuğu

İstanbul Arel Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ve Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi (ARELKAM) iş birliği kapsamında, ‘Sigortacılık Sektöründe Kariyer Yolculuğu’ konulu etkinliğimizi 06 Mart 2024 tarihinde Tepekent Yerleşkemizde başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Etkinliğimizde, bizlere sunum yaparak tecrübelerini aktaran ve sorularımızı yanıtlayan Steel Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. CEO’su Sayın Abdullah Özcan’a en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, etkinliğe katılan tüm akademik personelimize ve öğrencilerimize de değerli katkıları için teşekkür ederiz.Bu anlamlı buluşma, sigortacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz için büyük bir ilham ve bilgi kaynağı olmuştur. Katılımınız ve desteklerinizle etkinliğimizi zenginleştirdiğiniz için minnettarız. Gelecekte düzenleyeceğimiz benzer etkinliklerde yeniden bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Birlikte daha nice başarılı organizasyonlara imza atacağımıza olan inancımız tamdır.