Üniversitemiz İş Birliği Anlaşmalarına Devam Ediyor

25.07.2024

İstanbul Arel Üniversitesi ile LojiDer (Lojistik Hizmet Sağlayıcılar Derneği) arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Kurulduğu günden beri kaliteli eğitimi ile öğrencilerine iyi bir gelecek hazırlayan İstanbul Arel Üniversitesi aynı zamanda sektörü yakından takip ederek öğrencilerini sektöre hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Üniversite – Sektör iş birliği çalışmalarına devam eden Üniversitemiz, bununla beraber sektörün önde gelen temsilcileriyle ortak çalışmalara imza atarak öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlıyor.

Öğrencilerini iş hayatına donanımlı bir şekilde hazırlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren İstanbul Arel Üniversitesi, LojiDer ile iş birliği anlaşmasında bulundu. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Lojistik Yönetimi Bölümü ve Arel Profesyonel biriminin desteği ile yapılan iş birliği kapsamında Üniversitemizde imza töreni düzenlendi.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde düzenlenen imza törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. A. Ercan Gegez, LojiDer Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kayıhan Özdemir Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nermin Önder ve Engin Kırcı, Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aynur Acer ve ArelPRO Kurumsal İlişkiler Kıdemli Uzmanı Yavuz Selim Önal katıldı.

Yapılan iş birliği ile öğrencilerimizin niteliklerini artırmak ve deneyimsel eğitim modeliyle henüz eğitim hayatındayken sektörde doğru alanlara yönlendirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda teknik geziler, seminerler, söyleşi programları, proje dersleri ve markalı dersler gibi araçlarla, sektör – öğrenci ve akademisyenin temasını artıracak çalışmalar gerçekleştirilecek