Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Olarak Mezun Öğrencilerimizle 1 Haziran 2023 Tarihinde Bir Araya Geldik

01.06.2023

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı olarak mezun öğrencilerimizle 1 Haziran 2023 tarihinde bir araya geldik. Mezunlarımızın sektör tecrübelerini, kariyer sürecinde yaşamış oldukları problemleri, görüş ve önerilerini dinleyerek karşılık fikir alışverişinde bulunduk. Hoş bir sohbet ile etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğin organize edilmesinde bizlere katkı sağlayan ArelKam ekibine ve etkinliğe katılan değerli öğrencilerimiz Gamze, Doğukan, Seda, Eda ve Görkeme’e çok teşekkür ediyor, kariyer yolculuğunda başarılar diliyoruz.