Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Meet Up

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ile Arelkam işbirliğiyle, 12 Aralık 2022 tarihinde Cevizlibağ yerleşkesi konferans salonunda büyük bir coşkuyla “Meet Up” etkinliği gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Prof. Dr. Bahtışen Kavak’ın da katılımıyla, Kuveyt Türk Katılım Bankası Taksim Şube Müdürü Sayın Hayrettin Orkan ARABACI ve Manisa Şube Müdürü Sayın Soner AKIN’ın de aramızda olduğu bu özel günü, bölüm akademik personelimizle birlikte kutladık.

Bu değerli etkinlikte bizimle bir araya gelerek desteklerini esirgemeyen tüm şube müdürlerimize, öğrencilerimize ve akademik personele içten teşekkürlerimizi sunarız. Birlikte geçirdiğimiz bu zaman, hem öğrencilerimizin iş dünyasıyla buluşmalarını sağladı hem de sektörel deneyimlerin paylaşılmasına olanak tanıdı.