2024 Kariyer Günleri

İstanbul Arel Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle birlikte 9 Mayıs 2023 tarihinde 2023 Kariyer Günü etkinliğimizi başarıyla gerçekleştirdik. Bu önemli organizasyonun hayata geçirilmesinde büyük emek harcayan başta Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi (ARELKAM) olmak üzere, etkinliğimize katılarak değerli tecrübelerini bizlerle paylaşan tüm konuklara ve firmalara en içten teşekkürlerimizi sunarız. Bu özel günde, sektördeki deneyimlerini bizlerle paylaşan konuklarımız sayesinde öğrencilerimiz kariyer yolculuklarında önemli bilgiler edindiler. Akademik personelimizin de desteğiyle etkinliğimiz hem öğrencilerimiz hem de konuklarımız için verimli ve ilham verici bir buluşma oldu.