fbpx

Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin Projesi

Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin Projesi

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. ile İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak, ‘Çocuklar Gülsün, Dünya Güzelleşsin’ sloganı adı altında ortak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda, depremden etkilenen illerimizden biri olan Adıyaman’daki köy okullarında eğitimlerine devam eden 234 ana sınıfı ve ilkokul öğrencisinin tüm kırtasiye ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır.

 

Bu anlamlı projeye her türlü desteği sağlayan Steel Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş.’nin değerli CEO’su Sayın Abdullah Özcan’a, Pazarlama & İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ayşegül Aydoğdu’ya, Teknik Departman Yönetmeni ve aynı zamanda mezun öğrencimiz ile DSÜ’lü Öğretim Görevlimiz olan Sayın Gökhan Yavuz’a, Yönetmen Sayın Gül Artvinli’ye, Teknik Yönetmen Yardımcısı Sayın Nihal Eryiğit Orukan’a, Bilgi Teknolojileri Yetkilisi Sayın Tolga Alemdar’a ve İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Program Sorumlusu Öğr. Gör. Hüseyin Ünal ile Öğr. Gör. Enes Pehlivan’a gönülden teşekkür ederiz.

Ayrıca, değerli öğrencilerimiz Sümeyra Sarıtaş, Emine Askan, Şadiye Nur Bodur, Yağmur Taylan, Udey Çelikbaş, İlker Gündoğan, Emre Kaya ve Nevzat Korkmaz’a da verdikleri destek ve yardımlar için ayrı ayrı minnettarız. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte, çocuklarımızın yüzünü güldürdüğümüz ve dünyayı biraz daha güzelleştirdiğimiz için gurur duyuyoruz.