fbpx

Sigorta Sektöründe Kariyer+Mülakat Simülasyonu

Sigorta Sektöründe Kariyer+Mülakat Simülasyonu

İstanbul Arel Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ile ARELKAM iş birliği kapsamında, 07 Nisan 2023 tarihinde online olarak düzenlenen ‘Sigorta Sektöründe Kariyer + Mülakat Simülasyonu’ etkinliğimizi başarıyla gerçekleştirdik. Etkinliğimizde, Türkiye Sigorta adına sunum yapan ve sorularımızı yanıtlayan Sayın Pelin CANKURT, Sayın Şeyda ÇAĞLAYAN ve Sayın İlkay ÇEVİKCAN’a en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca, ARELKAM ofisimizin değerli desteğiyle katılım sağlayan tüm akademik personelimize ve öğrencilerimize de teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Bu etkinlik, öğrencilerimizin sigorta sektöründe kariyer fırsatlarını daha yakından tanımaları ve mülakat süreçlerine dair değerli bilgiler edinmeleri açısından son derece faydalı olmuştur.

Katılım ve desteklerinizle etkinliğimizi zenginleştirdiğiniz için minnettarız. Gelecekte düzenleyeceğimiz benzer etkinliklerde yeniden bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Birlikte daha birçok başarıya imza atacağımıza olan inancımız tamdır.