Vakıfbank Vinov Kampüs ile Taksitlendirme

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER
  • Vakıfbank Vinov Kampüs ile Taksitlendirme: (En fazla 10 taksit)

Vakıfbank müşterisi değilseniz;

– Vakıfbank mobili indirip “Vakıfbank Müşterisi Ol” butonuna tıklayabilir veya

– https://www.vakifbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/vakifbank-mobil-ile-uzaktan-bireysel-musteri-olmak web adresinden hesap açılması ile detaylı bilgi alabilirsiniz.

Vakıfbank Müşterisi olduktan sonra aşağıdaki görsellerde yer alan adımları takip edip vinov hesabı oluşturmanız gerekmektedir;

Vinov hesabı oluşturduktan sonra yapılacak işlemler aşağıdaki gibidir.

Eğer Vakıfbank müşterisiyseniz;

• Gelen ekrandaki bilgileri doldurunuz; (Ödemeyi yapacak Vakıfbank Müşteri Bilgileri)

Önemli Not: Vakıfbank hesabı açılan velinin TC kimlik numarası,cep telefonu ve E-postası girilmelidir. Hatalı bilgi girilmesi durumunda işlem yapılamamaktadır.

• Cep telefonunuza gelen onay kodunu ekrana giriniz.
  • Banka limitinin onaylanmasını takiben karşınıza gelen ödeme ekranından işlemlerinize devam ediniz.
  • İşlemleri tamamladıktan sonra Vakıfbank mobil uygulamasına girerek sırasıyla Tüm İşlemler=> Vinov İşlemleri=>Vinov Onay İşlemleri menüsünü takip ederek işleminize onay veriniz. Onay verilmeyen kayıtlar tamamlanmayacaktır.

Vinov hesabınızda bakiye bulunmasa dahi kredili hesap limitiniz ile okul taksitlerinizi zamanında ödeyebilirsiniz. Okul taksitlerinizin Hesap limitinden tahsil edildiği durumda hesabınıza faiz tahakkuk etmektedir.