Türkiye Sigorta ile Employer Spotlight

İstanbul Arel Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ile Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi (ARELKAM) iş birliği kapsamında, ‘Türkiye Sigorta ile Employer Spotlight’ etkinliği 29 Şubat 2024 tarihinde Tepekent Yerleşkemizde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizde, Türkiye Sigorta adına sunum yaparak tecrübelerini paylaşan ve sorularımızı yanıtlayan Türkiye Sigorta İşe Alım Müdürü Sayın Şeyda Çağlayan’a, Türkiye Sigorta Banka Satış Müdürü Sayın Elif Şimşek’e ve Türkiye Sigorta Çalışan İlişkileri ve İşveren Markası Kıdemli Uzmanı Sayın Zehra İrem Yurteri’ye en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, etkinliğe katılan tüm akademik personelimize ve öğrencilerimize de değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Bu anlamlı etkinlik, sigortacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen öğrencilerimiz için büyük bir ilham ve bilgi kaynağı olmuştur. Katkılarınızla etkinliğimizi zenginleştirdiğiniz için minnettarız. Birlikte daha birçok başarılı etkinlikte buluşmak dileğiyle, herkese teşekkür ederiz.