Ana içeriğe atla

Üniversitemiz öğrencilerinin Staj ve Uygulamalı Dersleri hakkında izlenecek süreç

Üniversitemiz Öğrencilerinin Staj ve Uygulamalı Dersleri Hakkında İzlenecek Süreç

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 28.04.2021 tarih, 31912 sayılı yazısına istinaden, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 17:00’dan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00’a kadar bütün yükseköğretim kurumlarında yüz yüze eğitimlere ara verilerek, uzaktan eğitime geçilmesine, yüz yüze yapılması planlanan sınavların 17 Mayıs sonrasına ertelenmesine veya çevrimiçi yapılmasına, bu süre zarfında özellikle uygulamalı eğitim faaliyetleri ile ilgili oluşabilecek eksikliklerin bilahare telafi edilmesine ilişkin ekte sunulan (Ek-8) sayılı yazısı doğrultusunda işlem tesis edilmesine, oybirliği ile karar verildi.