Ana içeriğe atla

Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

15 Şubat 2021 tarihli Üniversitemiz “Öğretim Görevlisi ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10. Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Bölümlerine Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere,  09 Mart  2021 Salı günü saat 14.00’ de “Merkez Efendi Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. No:1/3. 34010 Zeytinburnu / İSTANBUL” Cevizlibağ Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Meslek Yüksekokulu Bölümlerine Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar; Sınava girmek üzere, ,  09 Mart  2021  Salı günü saat 14.00 ‘de “Kemalpaşa mah. Halkalı cad. No:101 34295 Sefaköy / Küçükçekmece İSTANBUL” Sefaköy Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

Sağlık Bilimleri  Yüksekokul bölümlerindeki “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu İçin Tıklayınız

Meslek Yüksekokulu bölümlerindeki “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Ön Değerlendirme Sonucu için Tıklayınız

NOT:
- Lisans Transkriptlerinde Genel Not Ortalaması 4’lük sistemde yazılı olan adayların notları  Yükseköğretim Kurulu’nun 100’lük sistemdeki not karşılıklarına dönüştürülmüştür.

Fakülte Adı

İrtibata Geçilecek Kişi