Ana içeriğe atla

Öğrenci Servisleri Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni eğitim-öğretim dönemimize başlarken, servislerimizle ilgili bir düzenleme yapılması ihtiyacı doğmuştur. Yeni servis düzenlemesi 11 Ekim 2021 pazartesi günü itibarıyla uygulamaya geçecektir. Aşağıda belirtilen maddelere uyulması konusunda özen gösterilmesini rica ediyoruz.

• Öğrencilerimizin, servislere telefonlarında ARELİM uygulaması olmadan binmeleri mümkün olmayacaktır.
  • Servislere uygulama üzerinden karekod okutularak binilecek ve ücretlendirme olması durumunda uygulama üzerinden tahsil edilecektir.
  • Tüyap Ring ana durağından 10:30'a kadar kalkış yapan tüm servisler ücretsiz olacaktır.
  • Tüyap Ring ana durağından sabah saat 10.30 sonrası kalkış yapan servis kullanımları 3 TL olarak ücretlendirilecektir.
  • Tepekent Kemal GÖZÜKARA Yerleşkesinden 14:30 -18.00 saatleri arası kalkış yapan servisler ücretsiz olacaktır.
  • Tepekent Kemal GÖZÜKARA Yerleşkesinden 14:30'a kadar kalkış yapan servis kullanımları 3 TL olarak ücretlendirilecektir.
  • Arelim uygulamasını IOS ve Android marketlerden indirebilirsiniz.

Tüyap Kalkış

08:00 - 10:30 ÜCRETSİZ