Ana içeriğe atla

Öğrenci Danışmanlığı Sistemi Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz;

Sizlerle daha yakın olmak ve eğitim-öğretim süreçlerinizde rehberlik hizmeti sunmak üzere Öğrenci Danışmanlığı Birimimiz faaliyete geçmiştir. Bu birimde görevli ve her birinize özel atanan öğrenci danışmanlarımız, 18.03.2021 tarihi itibariyle sizlere ulaşacaklardır. Lütfen iletişim numaralarınızın güncelliğini Proliz Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden kontrol etmeyi unutmayınız.

Dear Students;

Student Advising Unit has started its operations to keep in touch with you and to offer counseling services during your education processes. Student advisors, to be appointed separately to each student, will be contacting you as of 18/03/2021. Please remember to check the currency of your contact numbers through Proliz Student Automation System.