Ana içeriğe atla

Covid-19 tedbirleri kapsamında HES kodu tanımlamaları

Değerli Arel Üniversitesi Ailesi,

Pandemi sebebi ile alınan önlemler kapsamında üniversitemize girişlerde HES kodu gösterimi ve ateş ölçümü yapılmakta olup, personel ve öğrenci girişleri de kart ile turnikelerden gerçekleştiriliyor. Vakaların artması ile birlikte, Bilgi Teknoloji Ofisi tarafından bu önlemler kapsamında bir sistem geliştirildi. Bu sistem, her gün kontrol edilen HES kodlarında risk gördüğü takdirde, riskli gruptaki personellerin turnike kartlarını iptal ederek, uyarı verecek. Bu sistemin çalışabilmesi adına tüm personellerin, 01.04.2021 tarihine kadar aşağıdaki linke tıklayarak T.C. kimlik numaraları ile kayıt olup, HES kodlarını tanımlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde 01.04.2021 tarihi itibarıyla turnikelerden geçiş yapılmayacaktır.