Ana içeriğe atla

29.09.2021 Çarşamba İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınav Duyurusu

• Sınav talimatlarına ve öğrenci listelerine ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

• Listelerde ismi olmayan öğrencilerin hazirlik@arel.edu.tr mail adresine Ad, Soyad, Bölüm, Öğrenci No, Cep Telefonu bilgilerini en geç 25.09.2021 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

• Muafiyet sınavına 'sadece' 2021-2022 yeni kayıtlı öğrenciler katılabilir.

• İsteğe bağlı okuyacak öğrencilerin de sınava girmeleri gerekmektedir. Sınav aynı zamanda 'düzey belirleme' için de kullanılacaktır.

Muafiyet sınav talimatnamesi için tıklayınız.

Muafiyet sınıf listesi için tıklayınız.

YDYO-İngilizce Hazırlık Koordinatörlüğü

Announcement on English Preparatory School Proficiency Exam on 29th of September, 2021

• You can find the exam guidelines and student lists in the attached file.

• Students whose name is not on the lists have to submit their information regarding Name, Surname, Department, Student No, Phone Number to hazirlik@arel.edu.tr till 25th of September, 2021.

• Only new students (who have registered in 2021-2022 academic year) can take the proficiency exam.

• Students who would like to take prep class voluntarily must take the exam. The exam also will be for “level placement”.

Click to access the English Preparatory School - Guidelines for Proficiency Exam on 29th of September, 2021.

Muafiyet sınıf listesi için tıklayınız.

School of Foreign Languages