Tasarım Yarışmasında Üniversitemize Ödül Yağmuru

28.05.2024

İGA Akademi ve İstanbul Arel Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “İGA Akademi İçin Tasarla!” yarışması sonuçlandı.

İGA Akademi ve İstanbul Arel Üniversitesi’nin iş birliği ile düzenlenen “İGA Akademi İçin Tasarla!” yarışması, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. “Podcast, Kısa Film ve Animasyon” dallarında düzenlenen yarışmada İstanbul Arel Üniversitesi’ne ödül yağdı.

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nün birinci ve 2. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı yarışmada animasyon dalında birinci ve üçüncü olan öğrencilerimiz, podcast dalında da birinci olmayı başardı. Yarışmada derece almayı başaran öğrencilerimiz ise şu şekilde;

Animasyon Dalında Birincilik Ödülü Kazananlar:

• Hasan GERGİN (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)
  • Behiç TAĞ (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)
  • Yiğit ÇERMİK (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)
  • Mehmet Emir SARPKAYA (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)

Animasyon Dalında Üçüncülük Ödülü Kazanan:

• Fatemehzahra MOHAMMADINIA (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi)

Podcast Dalında Birincilik Ödülü Kazananlar:

• İsmail BİÇER (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)
  • Alperen AKYÜZ (Çizgi Film ve Animasyon Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi)

İstanbul Arel Üniversitesi ailesi olarak Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencilerimizi ve onlara danışmanlık yapan değerli akademisyenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.