Psikoloji Anabilim Dalı Psikoloji Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başvuru Sonuçları

26.07.2024

Değerli Aday Öğrencimiz;

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Psikoloji Yüksek Lisans Programlarına başvuru yapan adayların değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 29 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Not: Belirtilen tarihlerde kayıt işlemini tamamlamayan adaylar kayıt hakkını kaybetmiş olacaktır. Bu adayların yerine yedek listede ilan edilen adaylar sırasıyla kayıt için davet edilecektir.

PSİKOLOJİ

* Tezli YL. Programına kayıt hakkı kazanan adayların listesine ulaşmak için tıklayınız>>>

* Tezsiz YL. Programına kayıt hakkı kazanan adayların listesine ulaşmak için tıklayınız>>>

Kayıt işlemleri 29 Temmuz-02 Ağustos 2024 tarihleri arasında Üniversitemizin Cevizlibağ Yerleşkesinde bulunan Enstitü Sekreterliği tarafından (09:00-17:00 saatleri arasında) yapılacaktır. Kayıt işlemleri mail, posta veya kargo yoluyla yapılmaz.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Kayıt Formu (Enstitüden Alınacak)
  2. Mezuniyet Belgesi (E-Devletten alınması gerekmektedir.)
  3. Not Döküm Belgesi ASLI (Transkript), (E-Devletten alınan belge de geçerlidir.)
  4. ALES belgesi, (ALES Sonuç belgesi geçerlilik süresi 5 yıldır)
    5. Kimlik fotokopisi,
  5. 1 Adet renkli vesikalık fotoğraf (4,5 x 6 cm.),