İngilizce Hazırlık İlk Hafta Programı

Sevgili İngilizce Hazırlık Öğrencileri,
Okulumuz 23 Eylül itibariyle başlayacaktır. Aşağıda iletilen ilk hafta programına riayet etmenizi önemle tavsiye ederiz. Özellikle belirtilen tarihlerde Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi ve Cevizlibağ Yerleşkesinde yapılacak olan oryantasyon programlarına katılmanız gerekmektedir.

• Oryantasyon günlerinde Tepekent Yerleşkesine gitmek için metrobüsle Tüyap durağına kadar gidip, oradan üniversitemize ring seferleri ile ulaşabilirsiniz.
  • Sefaköy İngilizce Hazırlık Okulu adresi: Kartaltepe mah. Çarşı sok. No: 1 Sefaköy ( Halkalı caddesi üzerinde TEB Bankasının olduğu bina)
  • Kitaplarınızı 23-27 Eylül tarihlerinde Sefaköy Hazırlık Okulu 1. Katta bulunacak olan kitap standlarından edinebilirsiniz.

Başarılar dileriz.