Meslek Yüksekokulu

AKADEMİK

MESLEK YÜKSEKOKULU

Misyon

İlk ve Acil Yardım Programı olarak misyonumuz, acil sağlık hizmetlerinde etkin ve hızlı müdahalede bulunabilecek bilgi ve beceriye sahip sağlık profesyonelleri yetiştirmektir. Öğrencilerimize teorik ve pratik eğitimler sunarak, onları mesleki olarak donanımlı hale getirmeyi amaçlıyoruz. Meslek etiği, hasta hakları ve insani değerler konusunda bilinçli bireyler yetiştirmek, temel hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimizin sürekli gelişimini desteklemek için yaşam boyu öğrenme kültürünü teşvik ediyoruz. Toplum sağlığını koruma ve bilinçlendirme çalışmalarına katkı sağlamayı önemsiyoruz. Sağlık sektörüyle iş birlikleri yaparak, öğrencilerimizin multidisipliner çalışma becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Araştırma ve yenilikçilik alanlarında öncü rol oynayarak, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyoruz.

Vizyon

İlk ve Acil Yardım Programı olarak vizyonumuz, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan, saygın bir eğitim programı olmaktır. Amacımız, sağlık sektöründe yenilikçi ve lider profesyoneller yetiştirmektir. Eğitimde mükemmeliyeti ve kaliteyi ön planda tutarak, mezunlarımızın dünya genelinde geçerli bilgi ve becerilere sahip olmasını sağlamak istiyoruz. Toplum sağlığına katkı sağlayacak projeler ve bilinçlendirme kampanyaları düzenlemeyi hedefliyoruz. Sürekli gelişim ve ileri eğitim imkanları sunarak, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kendilerini sürekli yenilemelerini destekliyoruz. Güçlü iş birlikleri ve networkler oluşturarak, öğrencilerimize geniş kariyer imkanları sunmayı amaçlıyoruz. Etik değerler ve profesyonelliği ön planda tutarak, sağlık hizmetlerinde örnek teşkil eden bir program olmayı hedefliyoruz.

Program Hakkında

Meslek Yüksekokulu Duyuruları