Öğretim elemanlarımızdan Emre Ahmet SEÇMEN’in fotoğraf sergisi Torium AVM’de!

Üniversitemizin İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Emre Ahmet SEÇMEN’in 2. Kişisel Fotoğraf Sergisi olan “Gökyüzü ve Tarlalar: Ukrayna”, 4. ve son sergileme için 2 Temmuz 2018’de İstanbul Haramidere Torium AVM 1. Kat Sergi Salonunda gösterime açıldı. 2-9 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi giriş kat sergi alanında, 15-22 Şubat 2018 tarihleri arasında Tepekent Yerleşkesinde gerçekleştirilen sergi, 16-25 Mart 2018 tarihleri arasında da Çorlu Belediyesi Eski Restorasyon Binasında (Müze) sergilenmiştir.

2017 Eylül ayında Ukrayna’ya yaptığı fotoğraf turunda gerçekleştirdiği çalışmaları içeren 2. kişisel fotoğraf sergisinde Lviv, Rivne, Kiev, Odessa ve Herson şehirlerinde çekilen 34 fotoğraf yer alıyor. Adını Ukrayna bayrağı ve onun simgeleştirdiği gökyüzü ve tarlalardan alan sergi, insan ve mekan temasını bir araya getiren çalışmaların yanı sıra panoramik çalışmaları da içermektedir. T.C İstanbul Arel Üniversitesi sponsorluğunda gerçekleştirilen sergi, 2 Ağustos 2018’e kadar Torium AVM’de sergilenmeye devam edecektir.