Mizahta da Birincilik Arel’in

Korsanla Mücadele Temalı Karikatürü ile Arel Üniversitesi Öğr. Gör. Faruk ÇAĞLA Birinci Oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile ‘’Esere ve Emeğe Saygı’’ temalı yarışmada karikatür kategorisinde İstanbul Arel Üniversitesi Öğr. Gör. Faruk ÇAĞLA birinci oldu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) tarafından Telif Hakları ve Korsanla Mücadele konulu Karikatür ve Afiş Yarışması düzenlendi. Fikri hak ihlalleri ile mücadeleyi konu alan ve toplumda bu şekilde görsel bilinç oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen yarışmada karikatür dalında üniversitemiz Öğr. Gör. Faruk ÇAĞLA’nın eseri birincilik ödülüne layık görüldü.