Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması

Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışması, kadınlara kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Yarışmasının Jürisinde Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan’da yer alıyor. “Hayata Dair” teması ile amatör ve profesyonel tüm kadın fotoğrafçılara açık olan yarışma Türkiye’de kadınlara özel ilk ve tek fotoğraf yarışması olma özelliği taşıyor.

Yarışma sonucunda dereceye giren eserler İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerde düzenlenen sergilerle fotoğrafseverlerle buluşacak.

Başvurular 11 Mart’ta sona eriyor.