İİBF Kariyer Planlaması ve Fakülte Sektör İlişkileri Kurulu’na Prof. Dr. Ayşe YİĞİT ŞAKAR Moderatör Olarak Seçildi

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) tarafından organize edilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlar Konseyi Toplantısı gerçekleştirildi.

ÜAK Sosyal Bilimler Eğitim Konseyi Başkanlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenen “İİBF Dekanlar Konseyi Ön Hazırlık Toplantısı”, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. 7-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenen toplantıya üniversitemizi ve Marmara Böl-gesini temsilen İİBF Dekanı Prof. Dr. Ayşe Yiğit Şakar katıldı.

ÜAK Sosyal Bilimler Konseyi Başkanı ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörünün başkanlık yaptığı toplantıda, Mart ayında Türkiye’deki bütün İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler Fakülteleri dekanlarının katılacağı “İİBF Dekanlar Kon-seyi”nde tartışılmak üzere dört ana gündem belirlendi ve kurullar oluşturuldu. Prof. Dr. Ayşe Yiğit Şakar Kariyer Planlaması ve Fakülte Sektör İlişkileri Kurulu’na moderatör olarak seçildi.