Basketbol takımımız Avrupa 3.sü

14-19 Temmuz 2018 tarihleri arasında Portekiz’in Coimbra kentinde 15.’si düzenlenen Avrupa Üniversite oyunlarında ülkemizi 3X3 Basketbol Şampiyonasında temsil eden İstanbul Arel Üniversitesi, İsrail, Macaristan, Slovenya, Polonya, Romanya, Almanya, İspanya ve ev sahibi Portekiz’in temsilcilerden oluşan C grubunu birinci olarak tamamlamış ve sonrasında sırası ile 2. tur, çeyrek final, yarı final maçlarını kazanarak Avrupa  3.lüğü kupasını almış ve bronz madalya kazanmıştır.

Aynı turnuvada Öğrencimiz Kutay AKPULAT smaç yarışmasında Avrupa şampiyonu olmuş, Anıl ATAMIŞ ise en iyi 5 oyuncu arasına seçilmiştir.

Emeği geçen tüm idari ve teknik kadroyu, ülkemizi temsil etme başarısı gösteren oyuncularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.