Misyon
İstanbul Arel Üniversitesi’nin misyonu olan “eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet etkinliklerini uluslararası kalite standartları doğrultusunda yürütmek; Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet Değerlerine duyarlı, dünya insanı olma bilincine sahip, hukukun üstünlüğüne, etik ilkelere, insan haklarına ve farklılıklara saygılı, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek” çerçevesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, öncelikli misyonumuz öğrencilerimizi evrensel düşünce ve değerlere sahip, ülke ve dünya kültürüne katkıda bulunacak, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerlerine bağlı, çağdaş, üretken ve araştıran bireyler yetiştirmek ve bu yönde çağdaş estetik anlayış çerçevesinde bir eğitim vermektir.
Bu amaçla öğrencilerimizin kişisel ilgi ve yeteneklerini keşfederek ilerlemelerini, yaratıcılıklarını ortaya çıkartmalarını ve kendilerini geliştirebilecekleri her türlü araştırma ve uygulama ortamını kapsayan bir bölüm olmak ve verdiğimiz eğitim ile yaratıcı, üretken, araştırmacı, kendine güvenen, evrensel ve toplumsal değerlere saygılı, sosyal ve kültürel yaşama katkı sağlayan öğrenciler yetiştirme misyonunu taşımaktayız.
Mezuniyetleri sonrasında öğrencilerimizin sektöre hazır bir biçimde gelişmeleri konusunda hazırlanmalarını sağlayan dinamik, yenilenen ve geleceğe evrilen bir eğitim modeli misyonumuzdur.
Vizyon
Üniversitemizin vizyonu çerçevesinde akademik birim olarak öncelikli vizyonumuz;
WhatsApp Sohbet