Geleceğin Sigortacılığı; Trendler, Fırsatlar, Zorluklar

Geleceğin Sigortacılığı: Trendler, Fırsatlar, Zorluklar” konulu etkinlik, öğrencilerimizin yoğun katılımı ile büyük bir coşkuyla 16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşti! Allianz Sigorta Direkt Satış Grup Başkanı Necmiye Adıgüzel Uyanık’a ve Allianz Sigorta Ekip Liderlerinden Eda Yılmaz’a, değerli paylaşımları ve vizyoner bakış açıları için içten teşekkürlerimizi sunarız.

Bu etkinlikte, sigortacılık sektörünün geleceğine dair derinlemesine tartışmalar, yenilikçi fikirler ve stratejik yaklaşımlar ile dolu anlar yaşadık. Öğrencilerimize kariyerlerindeki yön verme konusunda büyük ilham kaynağı oldu. Bizimle birlikte olan tüm katılımcılara, değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için müteşekkiriz. Geleceğe dair yeni ufuklar açan bu etkinlikte emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Birlikte daha nice başarılı etkinliklere imza atmayı dört gözle bekliyoruz!