Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

09 Ocak 2020 tarihli Üniversitemiz “Öğretim Görevlisi” ilanı ön değerlendirmesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10. Maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Fakülte Bölümlerine Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar;

Sınava girmek üzere,  07 Şubat 2020 Cuma günü saat 14.00’ de “Türkoba Mh. Erguvan Sk. No:26/K Tepekent-Büyükçekmece / İSTANBUL Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Bölümlerine Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar;

Sınava girmek üzere,  07 Şubat 2020 Cuma günü saat 14.00’ de “Merkez Efendi Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. No:1/3. 34010 Zeytinburnu / İSTANBUL” Cevizlibağ Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Meslek Yüksekokulu Bölümlerine Öğretim Görevlisi kadrosu için başvuran ve ön değerlendirme listesinde adı geçen adaylar;

Sınava girmek üzere, 07 Şubat 2020 Cuma günü saat 14.00 ‘de “Kemalpaşa mah. Halkalı cad. No:101 34295 Sefaköy / Küçükçekmece İSTANBUL” Sefaköy Yerleşkesi’nde bulunacaklardır.

Sınavla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıda belirtilen irtibat adreslerinden ulaşılacaktır.

Bu duyuru ilgili yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaya ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

NOT:

- Lisans Transkriptlerinde Genel Not Ortalaması 4’lük sistemde yazılı olan adayların notları  Yükseköğretim Kurulu’nun 100’lük sistemdeki not karşılıklarına dönüştürülmüştür.

İrtibat Bilgileri:

Fakülte Adı