İngilizce I İngilizce II EK Muafiyet Sınavları Hk.(Bölümlerde Okuyan Öğrenciler)

Bölümler için muafiyet sınav tarihi 21.10.2020 Çarşamba olarak belirlenmiştir.

Tek oturum: 21.10.2020 16.00-16.40 - Tüm yerleşke (Sefaköy Güngüz-Akşam,Tepekent,Cevizlibağ yerleşkelerinde kayıtlı öğrenciler) ve bölümler.

Sınava sadece EK Yerleştirme Sonucu kayıtlı öğrenciler katılacaktır. 13.10.2020 tarihinde sınava katılan öğrenciler bu sınavı alamazlar.

Sınav B2 düzeyinde UZEM üzerinden yapılacaktır.

Her bir  sınav 20 ‘şer soruluk 2 bölümden oluşmaktadır.

İlk 20 soru ING-I, son 20 soru ING-II muafiyeti için sayılacaktır.

Her öğrenciye farklı sorular gelecektir.

100 üzerinden en az 75 puan alan öğrenciler Ortak İngilizce derslerinden muaf sayılacaktır.

Sınav için ön kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Belirtilen gün ve saatlerde UZEM sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifrelerle giriş yapıldığında Ing 1-2 dersini aldığınız öğretim elemanının sayfasında sınavlar aktif olacaktır.

Sınav sırasıyla önce Ing1 sonra Ing2 olarak peşpeşe cevaplanacaktır. Her 2 sınav için verilen süre 40 dakika olup herhangi bir ara olmayacaktır.

NOT: Sınava girmek istemeyen öğrenciler İngilizce I ve İngilizce II derslerini alacaklardır.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü