İngilizce Hazırlık Bütünleme Sınavı Hk.

• Sınav 17.09.2020 Perşembe günü saat 13.00’da yapılacaktır.
  • Sınav Microsoft Teams üzerinden online olarak uygulanacaktır.
  • Bütünleme sınavına girecek olan öğrencilere daha önce verdikleri e-mail adresi üzerinden bir davetiye yollanacaktır.
  • Ekte öğrenci listesi ve e-mail adresleri bulunmaktadır. Bağlantı linki bu e-mail adreslerine yollanacaktır.
  • Gelen davetiye linki üzerinden saat 12.40’da öğrenciler online sınava bağlanacaktır.
  • Saat 12.50’de Microsoft Teams üzerinden sınav linki öğrencilerle paylaşılacaktır.
  • Sınav saat 13.00’da başlayacak ve 14.30’da sona erecektir.
  • Sınav 40 çoktan seçmeli soru ve writing bölümlerinden oluşmaktadır.
  • Sınavda reading, cloze test, closest meaning, suitable expression ve dialogue completion soruları olacaktır.
  • Sınav online olarak yapılacak ve sınav sonunda ‘bitir’ butonuna basıldığında sınav otomatik olarak okul sistemine düşecektir.
  • Her öğrencinin sınavı farklı olacaktır.
  • Sınav boyunca 3 öğretim görevlisi gözetmen olarak hazır bulunacaktır.
  • Sınav boyunca 2. Bir elektronik cihaz kullanımı (cep telefonu, tablet…vb.) kullanımı yasaktır.
  • Sınav boyunca kameranın açık olması ve öğrencinin ekranda net bir şekilde görünmesi zorunludur.
  • Sınav boyunca ekran önünden ayrılmak yasaktır.

Öğrenci listesine erişmek için tıklayınız.

Yabancı Diller Yüksekokulu-İngilizce Hazırlık Programı