FESTİVAREL Yayın Akışı

27  MAYIS ÇARŞAMBA

14:00- Bilgi yarışması (Katılımcı sayısına göre 3 gün şeklinde bölünecektir)
Areledu instagram sayfası üzerinden canlı yayın ile; "5 te 5 Ödüllü Bilgi Yarışması".

16:00- "Satranç Turnuvası" elemeleri ilk tur
www.chess.com üzerinden Arel Üniversitesi on-line festivAREL  için özel hazırlanacak turnuvada, gelen katılımcılarının Öğrenci Dekanlığı üzerinden kayıtları alınıp, web sitesi üzerinden turnuva üyelikleri başlatılacak ve turnuva için gerekli tüm yönlendirmeleri organize edilecektir.

20:30- "DEHA" Online Konseri & 21:30- "Tuğra Berk"  Rap Online Konseri
Areledu instagram sayfası üzerinden, üniversite öğrencilerimiz olan Batuhan Özay ve Tutku Aygan moderatörlüğünde, ilk 20 dk söyleşi son 20 dk canlı performans eşliğinde yayın akışı yapılacaktır.

28  MAYIS PERŞEMBE

14:00- Bilgi yarışması (Katılımcı sayısına göre 3 gün şeklinde bölünecektir)

16:00- "Satranç Turnuvası" elemeleri İkinci tur
www.chess.com üzerinden Arel Üniversitesi on-line festivAREL  için özel hazırlanan odalarda, ilk turu geçen yarışmacı bu sefer adını finale yazdırmak için yarışacaklar.

18:00 League of Legends Turnuvası- LOL E-spor turnuvası
Oyun dünyasının Ferrari'si League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.
Öğrencilerin ilgi gösterdiği oyunalrın başında geliyor.
Turnuva organizasyonu için, kayıtları topladıktan sonra takımları oluşturup, E-spor sayfanın "on-line festivArel" etkinliği odasında öğrencilerimize keyifli bir turnuva organize edeceğiz. Maç bitimi kazanan takıma ise sürpriz hediyeler verilecektir.

20:30- "Berksan" Online Konseri &21:30- "Gülden" Online Konseri

29  MAYIS CUMA

14:00- Bilgi yarışması (Katılımcı sayısına göre 3 gün şeklinde bölünecektir)

15:00- "Satranç Turnuvası" FİNAL
www.chess.com Arel Üniversitesi on-line festivAREL  için özel hazırlanan odalarda, kalan son iki kişi arasında düzenlenecek olan final maçının oynanması.

16:30 PUBG MOBILE Esports Turnuva
PUBG, BR türünü oyun dünyasına başarıyla uyarlayan PlayerUnknown'un (Brendan Greene) tasarladığı son yapım. Oyunda 100 oyuncu bir uçakla mevcut haritalar üzerinden geçiyor ve istediği yere paraşütle atlıyor. Yere indikten sonra yapılması gereken ise en kısa sürede en iyi silah ve ekipmanları bulup maç boyunca hayatta kalmak. Bir takımda en fazla dört oyuncu bulunabilir.

18:00- "Özgün" Online Konseri
Areledu instagram sayfası üzerinden, üniversite öğrencilerimiz olan Batuhan Özay ve Tutku Aygan moderatörlüğünde, ilk 15 dk söyleşi son 15 dk canlı performans eşliğinde yayın akışı yapılacaktır.