21.10.2020 İngilizce 1-2 Ek Muafiyet Sınavı Hk.(Bölümlerde okuyan öğrenciler)

* Sınava 12.10.2020 tarihinden sonra kayıt olan öğrenciler katılabilecektir.

* Sınava girebilecek öğrenci listesi için tıklayınız.

* Listede ismi olmayan ya da eksik olduğunu düşünen öğrenciler husniyeyetik@arel.edu.tr adresine mail atabilirler.

* Tek oturum: 21.10.2020 16.00-16.40 - Tüm yerleşke (Sefaköy Gündüz-Akşam, Tepekent, Cevizlibağ yerleşkelerinde kayıtlı öğrenciler) ve bölümler.

* Her bir  sınav 20 ‘şer soruluk 2 bölümden oluşmaktadır.

* Her öğrenciye farklı sorular gelecektir.

* 100 üzerinden en az 75 puan alan öğrenciler Ortak İngilizce derslerinden muaf sayılacaktır.

* Sınav için ön kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Belirtilen gün ve saatlerde ArelUZEM sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifrelerle giriş yapıldığında İnigilizce 1 ve İngilizce 2 Muafiyet sınavlarına tıklayarak sınava erişim sağlayabilirsiniz.

* Sınav sırasıyla önce Ing1 sonra Ing2 olarak peş peşe cevaplanacaktır. Her 2 sınav için verilen süre 40 dakika olup herhangi bir ara olmayacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü