BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ GEZİSİ

Tıbbi görüntüleme teknikleri hastane gezisi, katılımcılara sağlık sektöründeki en yeni teknolojiler ve uygulamalar hakkında kapsamlı bir anlayış kazandırır. Bu tür geziler, sağlık profesyonellerinin ve öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlar, teorik bilgileri pratik uygulamalarla birleştirerek, tıbbi görüntüleme alanında bilgi ve deneyimlerini derinleştirir. Ayrıca, öğrencilerin profesyonel ağlarını genişletmelerine ve sağlık sektöründeki yenilikleri takip etmelerine yardımcı olur.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencileri ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne 17.04.2024 ve 19.04.2024 tarihlerinde teknik geziler düzenlendi. Röntgen, Tomografi ve MR cihaz alanlarının tanıtımları yapıldı, uygun alanlarda incelemeler yapıldı ve çalışma prensipleri öğrenildi. Teorikte öğrenilen bilgiler pratikte pekiştirildi. Ziyaret oldukça verimli ve başarılı geçti.

Hastane ekibine yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.