25.12.2024
Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada iki büyük ödülün sahibi oldu.
18-24 Aralık tarihleri arasında 21. TAŞFED İstanbul Gastronomi Festivali’nde yarışan MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz, Kadir Gelen, Müge Gezer ve Alaa Osman “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması” kategorisinde altın madalya almaya hak kazanırken, Enes Karaaslanlı ise, “Üniversite Düzeyi Aşçı Balık Yarışması” kategorisinde altın madalyanın sahibi olmayı başardı.
İstanbul Arel Üniversitesi olarak, 24 ülkeden iki bin yarışmacının katıldığı etkinlikte iki büyük ödülle Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden Aşçılık Programı Öğretim Üyesi Ezgi Acet, Öğretim Üyesi Nurgül Demet Yorgan ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılılarının devamını diliyoruz.