Finans, Bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü Olarak 01 Haziran 2023 Salı Günü Mezunlarla İkinci Buluşmamızı Gerçekleştirmiş Bulunmaktayız.

Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak, 01 Haziran 2023 Salı günü mezunlarımızla ikinci buluşmamızı gerçekleştirdik. Bu özel süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi (ARELKAM) olmak üzere mezunlarımıza, bölüm akademik personelimize ve sevgili öğrencilerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.

Bu anlamlı buluşmada bir araya gelerek geçmiş anılarımızı tazeledik, yeni tecrübelerimizi paylaştık ve gelecek planlarımızı konuştuk. Katılımınızla etkinliğimizi daha da özel kıldınız ve bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldunuz.

Gelecekteki etkinliklerde yeniden bir araya gelmek dileğiyle, katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ederiz. Birlikte nice başarılara ve anılara.