13.04.2022
7 Nisan tarihinde düzenlenen etkinlikte MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz kahvenin tarladan fincana uzanan yolculuğuna şahit oldu.
Etkinlik içeriği:
Teorik Kahve Eğitimi
Temel Barista Hijyen Kuralları
Filtre Kahve, French press, Chemex, V60, 3rd Wave Demleme Uygulamaları ve Tadım Notları
Espresso Teknik Ayrıntılar ve Uygulama
Cupping, Blending
Uygulamalı Kavurma Teknikleri
Kahve Tadım Farkları Uygulama
Coffee Shop İşletme Gezisi
Marka: Top Roasters Coffee
Eğitmen ve Firma Sahibi: Adem Kahveci
Bölüm Başkanı: Öğr. Gör. Vildan Özhan
Organize Eden: ARELKAM ve Otel Lokanta İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı
https://www.instagram.com/p/CcP3Qh4NdpE/?utm_source=ig_web_copy_link